Events


Fietsclinic

Wordt aan gewerktSinterklaas schoolbezoek

 Wilt u op uw school een professionele sinterklaas en pieten, dan kunt u bij ons terecht. Met ons team dat goed op elkaar is ingespeelde kunnen wij op en school sinterklaasfeest verzorgen waar iedereen plezier aan beleefd. Vol enthousiasme zullen wij uw school bezoeken en er een groot feest er van maken. Neem contact met op ons op voor de mogelijkheden.Sinterklaas bedrijvenbezoeken

 

Een bedrijven bezoek van Sinterklaas moet 1 groot feest zijn. Daar werken wij graag aan mee. Ons team heeft al veel ervaring op gedaan bij allerlei bedrijven bezoeken, van groot tot klein. Vol enthousiasme zullen wij uw bedrijf bezoeken en er een groot feest er van maken. Neem contact met op ons op voor de mogelijkheden.

 

Vanaf € 450,-Sinterklaas huisbezoek

Niks is leuker dat Sinterklaas op pakjes avond zelf, samen met een piet(en), de cadeaus komt brengen en ook nog iets leuks over de kinderen weet te vertellen. Natuurlijk heeft de Sinterklaas strooigoed mee.

 

Sinterklaas bezoek in de Hoeksche Waard en Barendrecht € 50,-

Sinterklaas bezoek in de Drechtsteden en Rotterdam € 55,-

 

Deze prijzen zijn voor en bezoek van 25 minuten en inclusief strooigoed. Het bezoek wordt ingeland op onze route in overleg met u en op basis van u wensen.Sinterklaas Intochten

 

Heeft u ondersteuning nodig bij u intocht van professioneel sinterklaasteam dan helpen wij u graag. Dat geldt voor alle facetten van de intocht. Ook kunnen wij zorgen voor een professionele Sint. Voor meer informatie neem contact met ons op.